Astăzi o să vorbim despre un om special, cel puțin după părerea mea. Ca fotbalist a făcut întotdeauna cinste României, cu peste 80 de goluri marcate până-n acest moment, și cu alte prestații demne de apreciat, Ciprian Marica a demonstrat că merită respectul celor din jur. Acum Marica se implică și într-un alt mod. Zilele trecute am aflat de „Ciprian Marica Foundation”.

Acesta promovează valorile Românești și le scoate-n evidență, dar vorbește și despre lucrurile mai puțin plăcute din țara noastră, încercând să ofere o mână de ajutor. Din ce am citit pe site-ul fundației, Ciprian Marica dorește o schimbare în țara noastră, și dorește ca viziunea străinilor față de Români să se schimbe radical.

Până la urmă adevărații Români nu s-au dus în țări străine pentru a fura sau pentru a face publicitate negativă țării noastre. Aceștia au trecut granițele țării pentru a le oferii copiilor lor și soției o viață mai bună. Și apropo, nu toți tinerii care au tații plecați din țară devin golani, iar mamele…cum a spus ex. ministrul de transporturi Ioan Rus. #Rusine

Logo-Fundatia-Ciprian-Marica1

Cred că Ciprian Marica este un adevărat exemplu, mulți oameni cred că fotbaliștii sunt doar niște persoane cu un IQ foarte mic care aleargă după o mingie scoțând astfel în scenă așa numitul „efect de turmă”. E, iată că se poate și altfel, pe lângă performanțele fotbalistice demne de apreciat și viața extra-sportivă echilibrată, Marica este un exemplu pentru aportul pe care-l aduce societății Românești.

Fiindcă de multe ori o fotografie sau în acest caz un videoclip poate transmite un mesaj cu un impact mai mare decât ar putea să o facă un tex, vă invit să urmărim împreună următorul clip, și pe final vă invit să intrați pe site-ul fundației, vă las un link AICI

Ciprian Marica, un exemplu de urmat!

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.