Club Echitație Transylvania vă așteaptă cu o multitudine de surprize și au plănuit pentru dumneavoastră o mulțime de activități.

Cursuri de inițiere  și perfecționare în călărie

Club echitație Transilvanya vă oferă ocazia să aflați ”tainele” acestui sport magnific numit călăria. Cursurile de inițiere îmbină utilul cu plăcutul, iar prin asta vreau să spun, sănătate și distracție în același timp. Dacă intenționați să treceți la următorul nivel atunci vă recomand cursurile de perfecționare în călărie care vă vor ajuta foarte mult în cazul în care doriți să participați la concursuri de profil.

Călărie terapeutică

Călăria terapeutică, denumită și terapia asistată de cai, înseamnă folosirea calului în activități orientate pentru a atinge o mare diversitate de obiective terapeutice respectând indicațiile și recomandările medicului.  Călăria este mai mult decât o modalitate de a-ți petrece timpul liber, este o adevărată terapie cu o listă lungă de efecte benefice asupra sănătății. De aceea pentru unele persoane caii sunt o parte esentială a procesului de recuperare fizică, psihică și socială. 

Turism ecvestru

Club echitație Transylvania vă oferă ocazia să vă delectați călare pe trasee în natură. Mai mult, vi se oferă posibilitatea de a beneficia de cai și echipamente corespunzătoare, oferind diverse activități de recreere calare.

Centru pentru copii cu ponei

Poneii sunt preferații copiilor. Vă puteți duce „piticul” la Club echitație Transylvania pentru o doză de distracție și activități care să-i consume energia celui mic, dar și cursuri de îngrijire a poneilor acest curs îi învață pe cei mici să fie mai responsabili. În plus, este bine cunoscut faptul că un copil care stă în preajma animalelor este mult mai sociabil și are parte de o dezvoltare armonioasă.

La club echitație Transylvania puteți găsii și:

  • Spațiu de primire, informare și documentare
  • Întruniri între prieteni și pasionați de echitație
  • Spații de lucru și îngrijire a cailor: 2 manejuri  și 3 terenuri

CONTACT

Localitatea COPȘA MICĂ, Jud. Sibiu, Șoseaua Sibiului NR. 28A
Contact: 0757.097.071 – Orlea Neluțu
https://www.facebook.com/clubechitatietransylvania.ro

[googlemap address=”COPȘA MICĂ, Jud. Sibiu, Șoseaua Sibiului NR. 28A” width=”500″ height=”250″ position=”left”]

Pe finalul articolului vă invit să urmărim împreună un videoclip foarte interesant, dar și câteva poze, știți cum se spune, uneori un videoclip sau o imagine spune mai multe decât o mie de cuvinte. 🙂

VIDEO

GALERIE FOTO

 

 

 

 

 

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.