Șefii Oțelului Galați se confruntă în aceste zile cu o situație cel puțin ciudată, jumătate din terenul de antrenament „Zoltan David” a fost pierdut în instanță de aceștia. Doamna Valmaș Cristina este beneficiara terenului, aceasta ne fiind dispusă să accepte oferta Gălățenilor. Aceasta a obținut terenul din postura de moștenitor, iar în această dimineață s-a prezentat la antrenamentul Oțelarilor însoțită de executorul judecătoresc. Cristina Valmaș a intrat în posesia terenului datorită deciziei definitive a Curții de Casație și Justiție.

Noul proprietar a tăiat gardul din partea dinspre oraş pentru a intra pe terenul său, o suprafaţă de 1.900 metri pătraţi, pe care l-a delimitat prin punerea unor ţăruşi. Zona este de la marginea cercului din centrul terenului de joc, pînă în dreptul punctului de executare a loviturilor de pedeapsă, spre poarta din Nord, pe aproape toată lăţimea gazonului.

Fotbal la o singură poartă

Jucătorii Oțelului se vor putea antrena, chiar dacă la o singură poartă, dar Cristian Munteanu, fostul portar de la Dinamo și actualui manager al Oțelului a declarat că sunt în căutarea unui nou teren de antrenament. O situație nemaivăzută în fotbalul Românesc. Totuși jucători Oțelului au un gram de…noroc, partea de teren accesibilă echipei se află în dreptul vestiarelor, așa că aceștia le pot folosii, dar nici o mingie nu poate trece de gardul improvizat de Cristina Valmaș.

Foto sursa: GSP.RO

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.