Salut, în perioada 7-9 august 2015 în orașul nostru are loc „Festivalul Berii”. Printre cei mai cunoscuți artiști care vor venii să cânte în orașul de pe Târnava Mare sunt următorii: Puya, Vescan, Mateo și Ligia Band, dar și Aurel Tămaș. Dacă nu mă înșel, Puya, Matteo și Aurel Tămaș au mai fost în Mediaș. Într-o conferință de presă ținută zilele trecute organizatorii au spus că programul este făcut în așa fel încât toate persoanele, indiferent de vârstă să fie mulțumite. Acesta va fi publicat oficial în zilele viitoare. Iată ce a spus domnul Marius Adam din partea organizatorilor.

”Ziua de vineri va fi dedicată mai mult folclorului, vor urca pe scenă artiști din Mediaș și zonă, iar la finalul zilei vom avea un recital susținut de Aurel Tămaș. Ziua de sâmbătă va continua cu muzică de petrecere și folclor, iar spre seară urmează un program intitulat “Noi să fim sănătoși”, unde vor concerta Puya și Vescan. Duminică la fel începe cu folclor, iar seara va fi încheiată de Ligia Band și Matteo”, a explicat Marius Adam, din partea organizatorilor.

Totodată, pe scenă vor evolua artiști locali din Mediaș și zona de nord a județului pe lângă numele sonore menționate ma sus. Pe finalul articolului o să puteți urmări conferința de presă de unde puteți obține mai multe detalii, dar vin și cu întrebarea următoare: Ce artist v-ați dorii să vedeți la Mediaș în ediția viitoare a festivalului ? Puteți lăsa răspunsurile în secțiunea de comentarii care se află mai jos. 🙂

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.