Foști doi jucători ai Gazului Metan, Răzvan Pleșca și Dan Roman care în acest moment evoluează pentru FC Botoșani  au fost audiați ca martori în cel mai nou dosar al procurorilor anticorupție ce vizează posibile ”blaturi” din fotbalul românesc.

Ce spune Dan Roman 

”Am spus tot ce am avut de spus și nimic mai mult, am fost citați în calitate de martori și sper să fie prima și ultima oară când trec pragul DNA” a spus atacantul celor de la FC Botoșani.

Ce a declarat Răzvan Pleșca

”Am stat vreo zece minute. Nu am declarat altceva decât ce am spus și la Comisia de integritate a FRF. Am spus că nu am văzut cu ochii mei, dar că i-am auzit pe jucătorii de la FC Brașov vorbind între ei pe teren că au 50.000 € și că trăgeau de timp împotriva logicii” a declarat și portarul împrumutat de FC Botoșani chiar de la Mediaș.

Procurorii DNA au deschis o investigație după ce jucătorii de la FC Brașov au fost premiați de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în 27 mai contra Gazului Metan, s-a înregistrat o remiză albă 0-0 iar Brașovenii împreună cu Medieșenii au retrogradat în liga secundă. Până acum am avut parte de 2 amânări, iar săptămâna trecută mijlocașul Gazului Metan, Costin Gheorghe a călcat și el pragul Direcției Naționale Anticorupție tot din postura de martor.

În ultima perioadă suspiciunile au crescut mai ales după ce 3 jucători ai echipei FC Brașov au plecat la Concordia Chiajna.

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.