Mâine 18 iulie a.c. la Mediaș vine Ciprian Cătunescu, cunoscut publicului larg cu numele de „Unguru’ Bulan”. Acesta a devenit faimos datorită videoclipurilor postate săptămânal pe Youtube sub numele ”Luzerii de pe Electrolizei”. În acest moment Ciprian are aproape 192 de mii de abonați. Acesta și-a început faimosul proiect în urmă cu 10, dar rezultatele au început să vină după alți 2 ani, așadar acesta a fost difuzat la Kiss FM și a apărut periodic la Cronica Cârcotașilor, dar și la Râzi și Câștigi. Acesta este născut în Baia Mare, și se află pentru a două oară în Mediaș invitându-ne din nou la un show de stand up comedy cu scandal.

Îl puteți vedea pe acesta începând cu ora 21:00 la Terasa Central din Mediaș, iar pentru rezervări sunați la numărul de telefon: 0744.323.122.

În secțiunea de comentarii puteți lăsa un mesaj în care să-mi spuneți așteptările dumneavoastră înainte de acest show grandios. Ne vedem acolo! 🙂

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.