Astăzi mai spre seară când ascultam muzică am ”dat peste” teespring, era un link către site-ul lor inserat într-un articol pe care l-am citit. Mi s-a părut interesant și am citit tot articolul, dar mai ales partea cu Teespring. Am aflat că cei de la Teespring oferă șansa oricărei persoane să creeze un tricou, jachetă etc. iar mai apoi să-l comercializeze. Asta numesc ei campanie, poate dura între 3 și 27 de zile, iar în funcție de nr. de vânzări, creatorul campaniei o să primească o sumă de bani.

Tricourile Mediaș orașul meu

Am pus acest nume pe moment, nu știu dacă este cel mai potrivit, dar așa am simțit. Tricourile de care spuneam pot fi comandate foarte ușor. Intrați pe site, apoi apăsați butonul ”Reverse it now”, iar după ce alegeți culoarea, mărimea și tipul de haină apăsați pe ”checkout”. Apoi alegeți țara, România, introduceți codul poștal, strada, etc, dar și modul de plată. Comanda o să ajungă după finalul campaniei, adică aproximativ 3-4 septembrie.

Pentru comenzi: http://teespring.com/new-medias-orasul-meu

Pe final vreau să vă întreb cum vi se pare tricoul, dar și ce îmbunătățiri i-ați aduce, sau cum ar arăta tricoul perfect pentru dvs. Lăsați răspunsurile în secțiunea de comment.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.