Astăzi, la meciul cu UTA de pe stadionul ”Motorul„ și-a făcut debutul într-un meci oficial Olaru Darius, un tânăr medieșean în vârstă de 17 ani care evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv. Acesta a fost titular în meciul de astăzi reușind să-i ofere în minutul 71 o pasă de gol lui Cosimo Figliomeni, acesta fiind chiar golul care a adus cele 3 puncte în ”buzunarul„ Gazului. A reușit să rămână în teren timp de 80 de minute, lucru remarcabil pentru un debutant.

A fost remarcat încă de la ”copii și juniori” fiind mai mereu căpitanul echipei și golgheterul acesteia, purta numărul 10 la fel ca marii jucători ai lumii.

De apreciat este și faptul că pe lângă performanțele fotbalistice deosebite, Darius reușește să aibă și o situație școlară foarte bună, acesta este elev al liceului Aexente Sever din Mediaș. Joacă fotbal încă de la 8 ani, preferații săi fiind James Rodriguez și Isco, jucătorii Realului. Are o viață extra-sportivă excelentă nu consumă alcool și nu fumează fiind foarte echilibrat din acest punct de vedere, parcă total opus vremurilor noastre în care tinerii își pun țigara-n gură de la 9-10 ani. Voi mai reveni cu detalii în legătură cu echipa, dar și cu Darius, este un jucător care merită să fie urmărit, având un potențial foarte ridicat. Sper să-l vedem sâmbătă în meciul pe care Gaz Metan îl dispută pe teren propriu în fața celor de la Unirea Târlungeni.

10590660_688290144599077_5943009528489109612_n

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.