Salut, astăzi vă invit călduros să participați la un concurs foarte interesant cu tema ”MEDIAŞUL PRIN OBIECTIVE”. Observ premii în valoare de 7500 de lei. Scopul concursului este acela de promovare a orașului nostru ca destinație turistică atât on-line cât și off-line. Organizatorii recomandă abordări creative și inovative.

Fotografiile trebuie să fie de maxim 4 mega-pixeli, iar videoclipurile de maxim 3 minute și le puteți trimite de mâine 4 august până în data de 4 septembrie a.c. Câștigătorii vor fi nominalizați prin votul unui juriu de specialitate. Fotografiile și materialele video trebuie trimise la adresa: mediasprinobiective@gmail.com

Iată ce spun organizatorii:

Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş în colaborare cu Asociaţia de Turism şi Ecologie Dianthus Mediaş organizează în perioada 04 august – 04 septembrie 2015, concursul de fotografie şi film “ Mediaşul prin obiective”.
Concursul, a cărui premiere va avea loc în 18 septembrie 2015, se adresează oricărei persoane fizice şi se desfăşoară în baza unui regulament.

Vă invit din nou să participați la concurs și vă urez mult succes !

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.