63957_806423646066296_3190831241843585995_n

Astăzi am plăcere să vi-l prezint pe Veronel Guiman și interesantul său proiect, VMotivation.

Cum am aflat despre VMotivation și Veronel Guiman

Am văzut că Tamas Szasz-Fulop (Mex), postează uneori citate foarte interesante, apoi mulțumind VMotivation. Am fost curios, iar într-o zi, în secțiunea Facebook de pagini recomandate văd VMotivation, și mi-am adus aminte de acele citate. Am intrat pe pagină, am dat Like și am intrat pe site-ul lor, am fost fascinat din prima secundă. Cele spuse de Veronel Guiman m-au motivat instantaneu, dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este faptul că vorbește în fața camerei ca și cum ar vorbii cu un prieten sau cu un membru al familiei. Și chiar vă invit să intrați pe VMotivation.ro.

1005105_179136598922617_576115435_n

Cine este Veronel Guiman

Dacă tot v-am spus cum am ”dat” de VMotivation și Veronel Guiman acum urmează să vă spun și câte ceva despre Veronel Guiman. Mai întâi de toate știu că este un om foarte motivat, acesta fiind creatorul VMotivation, tocmai din dorința de a-i motiva pe ceilalți. Chiar astăzi am primit un email de la Veronel Guiman tocmai fiindcă m-am abonat la newsletter-ul site-ului său. Cum a spus și el, totul a început acum 3 ani pe când cum spune Veronel ”am pornit această comunitate cu un laptop stricat, dar vise mari, dintr-o cameră de cămin plină de gândaci.”

”De atunci și până acum, VMotivation a fost citit de peste 40.000 de români, iar aproape 3.000 dintre ei sunt motivați zilnic prin SMS.” 
”La doar 23 de ani duceam VMotivation printre brand-uri precum Mercedes, Intel, Huaweisau Mobexpert la evenimente dedicate dezvoltării umane și împărțeam scena cu nume precum Andy Szekely sau Camelia Șucu, ajungând să vorbesc în fața unor audiențe formate din zeci sau sute de persoane, sau ajungeam să apar în publicații de business precum Manager.ro sau Cariere.”
Aceste fraze mi se par geniale și descriu munca depusă în decursul anilor de către Veronel, dedicația și motivația cu care face toate aceste lucruri.”
Pe site-ul VMotivation observ un citat extraordinar, ”Motivația e ca dușul, nu durează, de aceea le recomand zilnic” – Zig Ziglar.

De ce recomand VMotivation

Recomand VMotivation fiindcă îmi oferă doza zilnică de motivație, o primesc pe email și citesc fiecare mesaj primit de la Veronel cu mare drag, după părerea mea să fi motivat este esențial, motivația stând la baza tuturor faptelor noastre. Degeaba ai resurse financiare și îți poți deschide o afacere dacă nu există motivație, sau fără motivație nu o să ai angajați productivi deci nici o afacere profitabilă.

Pe finalul articolului o să vă prezint cel mai nou videoclip postat de Veronel. Nu uitați, o persoană are nevoie zilnic de o mică doză de motivație.

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.