Untitled-1
Salut prieteni, astăzi o să vă prezint un magazin online foarte interesant cu articole de autoapărare și pază. Personal n-am mai văzut un asemenea magazin online, iar partea bună este că fiind un magazin virtual, este deschis 24/24 de ore de luni până duminică. Am intrat pe site și am văzut diferite produse precum CASCA SWAT P.A.S.G.T sau și mai interesant, lanterna cu electroșocuri.  Au mai multe categorii de produse precum ”Sprayuri lacrimogene, Sprayuri tip pistol, electroșocuri, lanterne police, recomandat doamnelor, bastoane telescopice, tonfe și bastoane, echipament firme de pază, accesori poliția Română, cuțite și bricege, airsoft, veste tactice, tocuri de pistol, dispozitive optice, binocluri și ochelari, catușe, cipuri biopro, cagule, camere false, încuietori și lacăte dar și cadouri.”

defenssÎn secțiunea cadouri am găsit articole foarte interesante precum pistoalele brichetă, un cadou foarte frumos pentru un fumător și nu numai.

ab

Contact

Pentru comenzi sau pentru aflarea mai multor informații vă îndemn să sunați la numărul de telefon 0740.554.092 sau puteți folosii adresa de email defenss1@yahoo.com comenzile pot fi făcute și direct de pe site.

Prezentare produse

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    2 comentarii

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.