Kagu FashionSalut prieteni. Astăzi am plăcerea să vă prezint un magazin cu produse de calitate pentru orice buzunar. La Kagu Fashion există haine pentru orice ocazie, iar când am intrat pe site-ul lor am observat mai multe produse foarte interesante, pe care nu le-am mai văzut la noi în oraș mai ales la acest preț. În categoria ”bărbați„ îmi atrag atenția sacourile și cămășile fiindcă au un aspect interesant iar calitatea este incontestabilă. La cealaltă categorie, ”dame” rochiile și jachetele fac legea.

Cât despre comenzi, la comenzile mai mari de 299 de lei, transportul este gratuit iar produsele ajung la dvs. în 24 de ore. Pe lângă site-ul în sine, în Mediaș există și un magazin Kagu Fashion, din proprie experiență vă spun că am fost surprins atât de produse cât și de frumusețea magazinului.

Contact

Pentru comenzi sau ma multe informații despre produsele celor de la Kagu Fashion puteți folosii numărul de telefon 0741.372.112, adresa de email  manuteodora@gmail.com dar Kagu Fashion se mai află și pe Facebook , Google + și pe site-ul Kagu.ro.

Dacă doriți însă să ajungeți la magazinul Kagu Fashion atunci tot ce trebuie să faceți este să mergeți pe strada I.C. Brătianu numărul 4 din Mediaș.

[googlemap address=”str.I.C.Bratianu nr.4 Mediaș” width=”400″ height=”250″ position=””]

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    2 comentarii

  1. admin septembrie 15, 2015 at 5:21 pm

    Particip

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.