Mâine începând de la ora 18:00 vă invit la proiecția filmului ”Libertatea în pantofi de copil”. Acesta este un film documentar realizat chiar în orașul nostru. Acest film face parte din selecția oficială a ”Astra Film Festival 2015” în cadrul secțiunii ”Made în Romania”.

Documentarul “Libertate in pantofi de copil” este povestea lui Uwe Pelger, nascut la Medias in anul 1971, care a parasit Romania inainte de caderea „Cortinei de Fier” si s-a stabilit in Germania. Acolo a invatat o meserie, si-a intemeiat o familie si a trait mai bine de douazeci de ani fara a privi inapoi, fara a se interesa de ceea ce a lasat in urma. Dupa 25 de ani, Uwe Pelger se intoarce pe meleagurile natale pentru a privi atat in trecut, cat si in prezentul Romaniei, asa cum este el in momentul de fata.

La proiectie vor participa realizatorii filmului din Germania si mediesenii care apar in documentar. Proiectia va fi urmata de o dezbatere pe tema actualitatii filmului, sustinuta de realizatorii acestui proiect. Discutiile vor fi moderate de catre jurnalistul Mircea Hodarnau, presedintele Asociatiei Culturale “Mediasul nostru”.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.