Urmează a VI-a ediție a ”Mediaș Blog Awards”, dar această ediție urmează să fie una specială fiindcă față de anii anteriori, organizatorii au introdus și o conferință prin care să li se ofere o ”mână de ajutor” celor care doresc să-și creeze un blog.

Spre deosebire de anii trecuți, acum nu vom mai avea concurs pe categorii, iar cititorii vor putea trimite nominalizări urmând ca cele mai votate bloguri să fie premiate cu diplome și materiale promoționale, dându-le ocazia să se prezinte și în cadrul conferinței.

Participarea la Medias Blog Awards & Conference 2015 este gratuita, cu sprijinul Casa Gazelor Naturale.

Medias Blog Awards & Conference 2015 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si Proiectul MediasLive cu sprijinul Casa Gazelor Naturale si Vitamina Marketing.

Editia a 6-a a Medias Blog Awards va avea loc in 26 Noiembrie 2015, ora 17:30 la Casa Gazelor Naturale

În cazul în care doriți să votați un blogger din oraș, formularul pentru nominalizare Mediaș Blog Awards & Conference 2015 îl găsiți aici.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.