În această seară începând de la ora 19 și 15 minute, la Radio Ring în cadrul emisiunii ”Ring Ring 90.2” moderate de către Sergiu Lazăr este invitat Sergiu Mihai Radu, un tânăr cu o voce excepțională. Pe 90.2 FM va avea loc o premieră pentru că este pentru prima dată când Sergiu Mihai Radu cântă live la un post de radio. Despre acest eveniment special, Sergiu mi-a spus că are mici emoții dar speră ca totul să iasă perfect.Tânărul medieșean mi-a mai spus și că în această seară la Ring o să interpreteze colinzi de Crăciun, colinde tradiționale și alte cântece pe care le-a mai cântat la diverse evenimente.

În cazul în care doriți să ascultați online Radio Ring, o puteți face chiar de pe site-ul meu cu ajutorul player-ului din stânga paginii sau accesând acest link.  Așadar, începând de la ora 19:15 vă invit să ascultați Radio Ring 90.2 FM. 🙂

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.