Vineri 12 Februarie la Serabeva Club & Lounge pe strada Stadionului numărul 32 în incinta complexului Oasis are loc ”Retro Party”. Petrece prima zi de weekend alături de Serabeva Club & Lounge acolo unde distracția nu are limite și întoarce-te în timp într-o seară de neuitat. Toți medieșenii sunt așteptați să ia cu asalt clubul din incinta complexului Oasis mai ales că organizatorii au pregătit o super surpriză iar la ”Retro Party” ai parte de intrare liberă.

La Serabeva Club & Lounge petreci non-stop fiindcă după ”Retro Party”, sâmbătă te așteaptă un super show alături de unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști de la noi din țară, și anume Mr. Saxobeat. Pentru mai multe informații nu ezita să contactezi organizatorii la numărul de telefon 0752.248.625 sau prin intermediul paginii de Facebook. 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.