Am fost invitat de către Consiliu Local al Tinerilor să particip la o nouă ediție a proiectului ”Biblioteca Vie”. Dacă anul trecut am fost prezent la Biblioteca Vie în calitate de cititor, acum am fost ”Carte Vie” la un eveniment la care au fost peste 20 de ”cărți”. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc persoane noi, un lucru foarte important este că am legat prietenii și păreri, iar de la fiecare persoană, fie că vorbim despre un ”cititor” sau despre o ”carte”, am avut ceva de învățat.

M-am bucurat să văd că un număr destul de mare de tineri pasionați de blogging au venit să mă întrebe cum să pornească pe acest drum și multe altele. După părerea mea a fost un eveniment foarte reușit care și-a îndeplinit scopul, adică tineri medieșeni din diferite medii sociale au schimbat păreri și au învățat lucruri noi unul de la celălalt. Le urez mult succes în continuare tinerilor din CLT.

Galerie foto

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.