Pro Delivery este o echipă de profesioniști care vă livrează coletele în condiții de maximă siguranță pe diferite rute. Pro Delivery operează pe ruta Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Romania. 

Transport internațional de colete

Apelează la profesioniști iar coletele tale vor ajunge la destinație în scurt timp și foarte important, în siguranță. Cei de la Pro Delivery nu doar că livrează coletul, aceștia preferă să păstreze relații de lungă durată cu respectivii clienți, un lucru rar întâlnit la celelalte firme din domeniu.

Transport marfă

Pro Delivery va ofera solutii personalizate de trasport marfa intern si international pe ruta Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Austria, RomaniaIndiferent de greutatea mărfii tale, Pro Delivery are grijă ca aceasta să ajungă în siguranță la destinație.

Relocări

Te muți? Atunci trebuie să apelezi tot la Pro Delivery. Din nou siguranța primează iar cei de la Pro Delivery sunt conștienți că bunurile tale sunt de neînlocuit.

Mai multe informații despre firmă dar și despre serviciile acestora puteți afla astfel:

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    2 comentarii

  1. serban florentina noiembrie 11, 2017 at 4:18 pm Răspunde

    Am apelat la serviciile pro delivery pentru transportarea a 2 valize cu imbracaminte, dintre care una mi.a fost furata de catre angajatii acestei firme. Vor raspunde pentru furt in fata instantei penale.

  2. serban florentina noiembrie 11, 2017 at 4:30 pm Răspunde

    Pro delivery isi face reclama cu servicii profesionale, insa in realitate a dat dovada de incompetenta. M.au deposedat de bunuri in valoare de cateva mii de euro si in realitate consecintele sunt mult mai grave.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.