Voi nu v-ați săturat de postările de genul ”o să ai 7 ani de ghinion dacă nu dai like și comm cu ”amin”. A murit intoxicată cu fum” și apoi o fotografie de impact. 

Despre această postare vorbeam. 102 mii de comentarii și 6,2 mii de distribuiri, cam pe aici a ajuns mediul online. Dar stați, mai era acea postare clasică care suna cam așa ”dacă citești acest mesaj înseamnă că fantoma deja mă bântuie.” Probabil vorbea despre Casper, fantoma din desene animate…

Îngrijorător este faptul că o asemenea postare adună zeci și sute de mii de like-uri, share-uri și comment-uri iar o postare despre un eveniment cultural spre exemplu nu adună mai mult de 30 de like-uri, 2 comentarii și 3-4 share-uri să spunem.

Aceste postări menite să atragă atenția și în același timp să distragă atenția de la evenimente importante sunt întâlnite și la televizor unde pe câteva posturi orice avertizare meteorologică este însoțită de mesajul ”News alert” sau ”Breaking News” , ceva gen: Breaking News, vine ploaia! :)) cât de penbili….

Untitled

Și religia e la modă în mediul online, și e mult mai ”tare” să dai like și comm decât să te rogi noaptea spre exemplu. Dacă te rogi și nu ai scris ”DA” la o postare asemănătoare cu cea de mai sus, atunci ai făcut-o chiar degeaba.

Apropo, dacă crezi în Dumnezeu nu uita să lași un comment cu ”Eu cred” fiindcă dacă citești articolul și nu faci acest lucru înseamnă că ești satanist. :))) până unde poate merge prostia omenească? 🙂

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.