Centrul de Integrare prin Terapie Ocupatională (CITO) Mediaș împreună cu Asociația de Turism și Ecologie Dianthus organizează în data de 9 iulie 2016 ora 10:00  la lacul Baraj  Ighiș din Medias, prima ediție a „CROSULUI BUCURIEI”.

 Cu deviza “Contribuie la bucuria celor din jurul tău prin simpla ta participare la ” Crosul Bucuriei”  organizatorii invită iubitorii de natură și sport la mișcare în aer liber.

Crosul constă în parcurgerea unei distante de  2 km în jurul lacului Ighiș  (distanța poate fi parcursă și în pas de plimbare). Organizatorii și participanții sunt  rezidenții  și angajații Centrului de Integrare prin Terapie  Ocupațională din Mediaș împreună  cu toți cei care  doresc să promoveze bucuria de a fi împreună și vor fi  prezenți la lacul Ighiș, Sâmbătă  9 iulie,  ora 10.

Va fi un cros atipic, fără clasamente și timpi, cu mesaje motivaționale de-a lungul traseului.

 În orice vrei să faci e foarte important să oferi puterea exemplului. Dacă vrei să fii un exemplu pentru altii, fii tu primul si  recomandă si altora să facă. Inovează, deschide drumuri, arată că se poate.” transmit organizatorii.

Efortul celor prezenti  va fi răsplătit  cu diplome de participare  si multă bucurie . Participarea este liberă. Vă asteptăm cu drag!

Sustinatori: Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, Meditur, Clubul Sportiv Scolar Medias, Biblioteca “St. L. Roth” Medias.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.