Dorești să te stabilești în zona capitalei? Dacă da, atunci îți recomand să apelezi la Aria Homes. Aceștia activează în domeniul imobiliar și pun la dispoziția clienților apartamente, garsoniere, case sau vile la cheie.

Aria Homes ”acoperă” nu mai puțin de 6 zone

Aria Homes acoperă zone în plină dezvoltare precum Berceni, Brâncoveanu, Olteniței, Popești Leordeni, Dimitrie Leonida și Măgurele. Ofertele încep de la mai puțin de 20.000 de euro și ajung să depășească 50.000 de euro, totul pentru a satisface dorințele clienților.

indiferent că vorbim despre o garsonieră, un apartament sau o vilă, fiecare ofertă este însoțită de o descriere detaliată și cel puțin 3 fotografii plus o hartă interactivă. Iată și un exemplu:

Zonele abordate de Aria Homes sunt cunoscute ca fiind unele liniștitie cu un potențial mare de dezvoltare, mai precis, locul perfect pentru un om de carieră sau o tânără familie. Aria Homes dezvoltă programe menite să-i încurajeze pe tineri și nu numai, să facă pasul cel mare și să renunțe la clasicul ”stat cu părinții”. Un exemplu este programul apartamente noi Berceni, un program serios și ”stufos” care oferă o mulțime de alternative. Garsoniere sau apartamente cu 2 și 3 camere sar în ochii cumpărătorilor tocmai din pricina calității materialelor și a prețului scăzut. Iată cât de bine arată baia unei garsoniere integrate în programul amintit mai devreme.

1467724443-21280 (1)

Baia unei garsoniere spațioase construite în 2015

Se spune că ”dacă-i mai ieftin nu-i bun”. Văd că această regulă nu se aplică și la Aria Homes, vă invit să vedem împreună cum arată cel mai ieftin apartament din programul ”apartamente noi Berceni”.

Eu zic că arată super. Și prețul este excelent, iar amplasarea face ca acest apartament să-și merite și mai mult banii. Mai multe detalii la – https://www.ariahomes.ro/apartamente/vand-garsoniera-decomandata-in-apropiere-de-metrou-235

Un site care chiar arată bine

Cu un design atrăgător și cu toate ”cărțile pe față”, așa abordează Aria Homes orice client din ”casa lor virtuală”. Am avut plăcerea să văd că pun mare accent pe secțiunea de blog a site-ului, lucru tot mai rar întâlnit. Companiile se concentrează de obicei pe prima pagină fără să pună accent și pe părțile mai ascunse. Un blog care chiar merită citit, este plin de informații interesante care îți atrag atenția indiferent dacă vrei să cumperi o locuință sau nu.

De lăudat este și faptul că Aria Homes își prezintă detaliat fiecare membru al echipei și ofertele acestuia. Pe site găsești exact ceea ce cauți, fără să fi agasat de oferte sau îndemnuri care uneori por devenii agasante.

Site-ul are și o secțiune intitulată ”Cariere”, aici este locul perfect pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă în acest domeniu și cred că au competența necesară pentru a obține job-ul. O să vă lămuriți singuri de calitatea  acestuia accesând www.ariahomes.ro .

Dacă site-ul arată impecabil, nici pagina de Facebook ”nu se lasă mai prejos”. Fotografiile de pe pagină te lasă cu gura căscată, pe lângă poze mai găsim clipuri video recenzii ale clienților, postări și altele. Detalii la https://www.facebook.com/ariahomes.ro/?fref=ts

Impresionant, nu? Mai este nevoie de vreo confirmare? Te invit să vedem ce recenzii au lăsat clienții Aria Homes pe Facebook:

Untsitled

Așadar este mai mult decât clar, Aria Homes înseamnă calitate nu cantitate, înseamnă relații de la om la om iar mai apoi de la vânzător la client.

Acest articol participă la campania organizată de eBloguri si Aria Homes.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

  7 comentarii

 1. Sergiu iulie 21, 2016 at 9:38 pm Răspunde

  E interesant Berceniul, nu trebuie scos din calcul.

 2. Stoia Denis iulie 22, 2016 at 10:44 am Răspunde

  Un articol foarte interesant si util, suna extraordinar de bine o locuinta in Berceni!

 3. Tudor decembrie 15, 2016 at 10:08 am Răspunde

  Urmeaza sa imi iau si eu o locuinta noua in aceasta zona si orice articol de acest gen ma ajuta foarte mult, asa mai aflu si eu despre case pe care nu le-am vizitat.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.