O nouă seară tematică Viață Sănătoasă este organizată la Mediaș. În data de 4 August a.c. de la ora 19:00 pe str. Merilor, nr.3, Sc.A, Ap.2 (Cartier Gura Campului). De această dată o să se discute despre afecținuile pielii.

Stim cu totii ca bolile de piele sunt cele mai intalnite forme de infectii. Nu doar adolescenta predispune problemelor dermatologice, ci si inaintarea in varsta care atrage dupa sine diversi factori care pun in pericol sanatatea tesutului cutanat. Netratata, orice afectiune de piele se agraveaza si afecteaza nu doar sanatatea fizica, ci si echilibrul emotional.

Despre toate acestea si alte subiecte va asteptam sa discutam Joi, 04 august, de la ora 19:00 pe str. Merilor, nr.3, Sc.A, Ap.2 (Cartier Gura Campului)

Ca de fiecare data se va organiza tombola si degustari de produse.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile și se face prin înscriere telefonică la numărul 0742387976 – Anamaria Szabo.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.