În 8 Octombrie la Mediaș a avut loc ”Ziua Recoltei”. Medieșenii au venit în număr mare în fața primăriei pentru a cumpăra produse tradiționale și pentru a se bucura de fondul sonor asigurat de interpreții urcați pe scenă, printre care și cunoscutul actor și interpret,”Văru’ Săndel”.

Reprezentanții Liceului Roth

Alături de colegii: Alexandra Gulea, Diana Pascaru, Andreea Lisenche, Andrei Olcan, Gavrilă Cristinel, Bianca Zoltan, Iulia Maier, Ciprian Roman, Maria Blaga, Andreea Fodor și Denisa Bîrloncea și sub atenta coordonare a doamnelor profesoare Daniela Aparaschiței și Simona Prișcu, am reprezentat Liceul ST.L.Roth cu un stand care a ieșit în evidență și o mulțime de bucate gustoase.

La ”Ziua Recoltei” au fost prezenți și tinerii din CLT dar și prietenii de la Casa Ardeleană. Per total, a fost un eveniment reușit care a adunat în centrul orașului, medieșeni de toate vârstele care s-au bucurat de bucatele tradiționale și muzica bună.

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.