Vorbind despre pariuri sportive, acestea sunt tot mai căutate în ultima perioadă. Cu siguranță sportul pe care se parează cel mai mult este fotbalul. Dacă în trecut lucrurile erau mai complicate, iar norocul era cuvântul de ordine, acum pariurile se bazează într-o bună parte și pe logică. Iar faptul că poți să pariezi online îți ușurează foarte mult munca.

Atenție la detalii

Atenția la detalii face diferența. În fotbal conceptul de echipă mică și echipă mare se ”risipește”. Un exemplu foarte clar ne-au oferit chiar compatrioții noștrii când au remizat la Astana cu modesta echipă a Kazahstan-ului. Însă ce a făcut diferența în partida respectivă? Arbitrajul, gazonul, și temperaturile foarte scăzute din timpul meciului și-au spus cuvântul.

Cu siguranță dacă gazonul era impecabil și le permitea unor jucători precum Popa sau Chipciu să-și pună tehnica în valoare, deznodământul era altul. Să nu uităm de altbitraj. Dragoș Grigore, Cristian Săpunaru și Alex Chipciu au ieșit accidentați de pe teren, însă nu am văzut vreun cartonaș roșu. Cât despre climă, aceasta cu siguranță ”a ținut cu gazdele”. De aceste 3 accidentări trebuie ținut cont și când pariezi pe meciul dintre România și Polonia, fiindcă sunt șanse mari ca toți cei 3 fotbaliști să absenteze din lotul formației pregătite de Daum.

Simplu și rapid

Spuneam mai sus că jucătorii au fost afectați de temperaturile scăzute de la începerea partidei. Ei bine, acest lucru te poate afecta și pe tine ca și parior. Așa că îți recomand să pariezi online, e simplu și rapid. O poți face de acasă, de la birou, de oriunde dorești. Plus că ai un avantaj foarte mare. Poți căuta în timp real informații despre jucători, antrenori, suprafețe de joc, condiții meteo și multe altele.

Alege cu atenție casa de pariuri

agentii-de-pariuri-online

Pariază online cu ajutorul celor de la biletul-zilei.ro

Pe biletul-zilei.ro găsești informații despre 8 case de pariuri online. În plus, tot de pe site poți afla cotele partidelor sau chiar cum se prezintă fiecare echipă. Mai precis, forma recentă a formației,  cel mai folosit prim 11 și multe altele. Toate aceste informații te ajută să pariezi logic și să te apropii de sumele puse-n joc. Eu am dat mai sus exemple din fotbal tocmai pentru că sunt pasionat de acest sport, însă biletul-zilei.ro te redirecționează spre pariuri din diverse sporturi și te ajută cu o mulțime de informații utile. Nu uita ca și tu să te informezi în legătură cu regulamentele fiecărui sport și să pui mare preț pe detalii, fiindcă acestea fac diferența.

Apropo, profită de cotele oferite de Claudiu Hood și ponturile lui Senol.

Nu uita să pariezi cu atenție și responsabilitate. Îți doresc spor la câștigat bani din pariuri online! 🙂

Începe o nouă super etapă în lumea fotbalului spectacol. Așadar, te invit să pariezi #inteligent.

Începe o nouă super etapă în lumea fotbalului spectacol. Așadar, te invit să pariezi #inteligent.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.