”Cafeneaua Politică” organizată de TNL Mediaș, a doua de acest fel, este destinată medieșenilor, care își doresc să fie informați și să participe în mod activ la discuțiile referitoare la platforma de guvernare „România 100” și „Între sport și politica” .

Invitații acestei ediții sunt Vasiu Andreea și Florin Neag, candidați la camera deputațiilor din parteaPNL vor discuta despre plaforma – programul de guvernare „România 100” al domnul Dacian Ciolos…

În cea de-a doua parte a cafenelei politice, Buzean Ionut, căpitanul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaș și în același timp consilier local  o să vorbească pe tema „Între sport și politică”.

Așadar de la ora 18:00 vă aștept la The Place, pe Șoseaua Sibiului numărul 9 la o discuție productivă despre politică și sport. Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.