Duminică începând de la ora 11:00 în sala Daniel Thellmann din Primăria Mediaș, Consiliul Local al Tinerilor organizează prima ediție a Galei Voluntarilor. Participă la Gala Voluntarilor dacă vrei să petreci timp prețios alături de voluntarii Consiliului Local și să vezi cum e viața de voluntar în Mediaș, cu bune și cu rele.

Iată ce spune primarul tinerilor Silvia Sas

”Prin acest eveniment dorim să reunim „familia” pe care am reușit sa o formăm cu ani in urmă împreună. Mulți dintre voluntarii care vor fi prezenți sunt deja studenți sau chiar absolvenți de facultate, iar faptul că relația dintre generații s-a păstrat aproape intactă, după părerea mea, e un lucru de admirat. Vrem să dovedim că voluntariatul nu e doar o activitate desfășurată în timpul liber, voluntariatul reprezintă un mod de formare, o formă a educației nonformale și cel mai important, o cale de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii pe viață.”

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.