Ieri am terminat de citit cartea ”Jurnalul unui iubitor de fotbal” scrisă de jurnalistul Bogdan Socol. Pe scurt, ce-mi place cel mai mult la această carte este faptul că nu e o carte simplă despre fotbal. Este despre motivație, despre inocența unei copilării tradiționale, plină de vise și gânduri de viitor. De la peripețiile din Barcelona până la momentele din Istambul, cartea mi-a stârnit curiozitatea și am rămas fascinat să aflu lucrurile considerate de multe ori ”mărunte” dar care pot face diferența în situații limită.

Am învățat din ”Jurnalul unui iubitor de fotbal” că dacă ai un vis și lupți pentru el, o să devină mai devreme sau mai târziu, realitate. Nimic nu e mai frumos decât să faci ceea ce-ți place, să-ți vezi visul împlinit.

În momentele în care citeam cartea și observam câtă pasiune a pus autorul în rândurile respective, îmi treceau prin minte duelurile memorabile din ”El Clasico” sau partidele din America de Sud, comentate de Bogdan. Pentru că înainte de toate, asemenea unui fotbalist, și un jurnalist a fost la un moment dat un suporter pătimaș.

Așadar dacă ești curios ce se ascunde în spatele comentariului unui meci de fotbal, de la peripeții la momentele de pregătire ale textelor, citește ”Jurnalulul unui iubitor de fotbal”. Cartea o găsești la un preț foarte bun la pe site-ul următor: http://www.ideeaeuropeana.ro/jurnalul-unui-iubitor-de-fotbal-p-659.html

Bogdan are și un blog plin de articole interesante, o să regăsești pe https://bogdansocol.wordpress.com/ aceași pasiune pe care am remarcat-o și în rândurile cărții.

Mă bucur că am avut ocazia să vorbesc cu Bogdan despre fotbal și jurnalism și pe final vreau să-i mulțumesc pentru sfaturile legate de această frumoasă meserie, dar și pentru carte și mesajul însoțit de autograf de la începutul acesteia.

Vă doresc lectură plăcută! 🙂

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.