Proaspăt student al Facultății de Inginerie „Hermann Oberth” Sibiu, fostul primar al tinerilor (2013-2015), Sergiu Lazăr, își continuă seria implicării în activitățile destinate tinerilor și reprezentării lor. După ce în toamna acestui an în urma Balului Bobocilor a obținut titlul Mister Boboc Inginerie 2016, experiența și dorința de implicare în activități de voluntariat l-au propulsat pe unul dintre locurile de conducere din cadrul Asociației studențești SOLIDUS, cea mai puternică asociație din cadrul Facultății de Inginerie.

Din postarea de pe contul personal de facebook reiese că acesta ar fi obținut funcția de vicepreședinte în cadrul asociației. Fiind buni prieteni știam de alegerile care se aflau în plină desfășurare, dar și de potențialul lui Sergiu. Aștept mai multe informații din partea sa, după care voi reveni cu amănunte și chiar și cu o declarație. Până atunci însă îi doresc mult succes și îndeplinirea tuturor proiectelor propuse!

Felicitări, Sergiu Lazăr! 🙂 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.