În 21 Ianuarie am scris pe blog acest articol și vă întrebam care este restaurantul vostru favorit din oraș și de ce? Am primit 47 de răspunsuri iar alegerile sunt variate. Iată cum stau lucrurile:

Restaurantul favorit

 1. Restaurant Casa Ardeleană – 20 de voturi
 2. Altele – 6 voturi
 3. Texas Girll & More și CafeBar Bistro – 5 voturi
 4. Mamma Mia – 4 voturi
 5. Edelweiss și Binder Bubi – 2 voturi
 6. Han Greweln, Traube și Restaurantul Chinezesc Zen – 1 vot

De ce preferi restaurantul respectiv?

 1. Au cea mai bună mâncare – 28 de voturi
 2. Au cel mai amabil personal – 6 voturi
 3. Îmi aduc comanda într-un timp foarte scurt – 4 voturi
 4. Îmi place designe-ul interior al restaurantului – 3 voturi
 5. Este situat într-o zonă foarte bună – 3 voturi
 6. Îmi place că aduc și mâncare la domiciliu – 3 voturi

Iată că avem și în Mediaș restaurante faine. 🙂 Din fericire tot mai mulți antreprenori văd că este important să pună accent și pe partea de internet marketing. Și aici avem câteva exemple: Casa Ardeleană, Binder Bubi sau Texas Grill & More. Restaurante care au pagini de Facebook și/sau site-uri foarte interesante și bine administrate!

Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să răspundeți acestui ”micutz” formular. Vă mai aștept pe blogul meu! 🙂

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

  2 comentarii

 1. Vasi ianuarie 30, 2017 at 6:28 pm

  La intrebarea „De ce preferi restaurantul respectiv?” nu am vazut nici un vot pentru pagina lor de fb deci partea cu internetul e zero.

 2. Casian ianuarie 30, 2017 at 6:45 pm

  Posibil să nu fie nici un vot pentru pagina lor de Facebook și pentru că atunci când te gândești la „restaurant” la modul general, în primul rând îți sare gândul spre mâncare, servire și altele. Totuși este de apreciat faptul că restaurantele pe care le-am menționat în articol fac și online marketing și nu merg doar pe metoda clasică de promovare. Având în vedere că doar 12% din societățile din România și-au făcut publicitate online și mai puțin de o treime din firmele care folosesc Internetul se promovează pe rețele sociale atunci restaurantele respective pot reprezenta un exemplu pentru alți antreprenori. Dacă vă plac cifrele și partea de social media vă recomand să citiți acest articol: http://www.profit.ro/must-read/firmele-romanesti-sunt-ultimele-din-ue-la-promovarea-afacerii-pe-internet-cum-pot-antreprenorii-sa-recupereze-terenul-pierdut-16464102
  Vă mai aștept pe blog! 🙂

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.