Discuții despre noroc și ghinion pot exista foarte multe. Oricine a câștigat vreodată ceva se poate considera norocos sau totodată toți cei care n-au câștigat nimic niciodată vor considera că sunt ghinioniști și cel mai probabil nici nu vor mai încerca să participe la o tombolă spunând că oricum nu o să câștige. Bine, acum depinde și la ce fel de concursuri participați. De exemplu tatăl meu a câștigat o mașină la loto acum mai mulți ani și am putea spune că familia mea a fost ”lovită” pe atunci de un gram sau mai multe grame de noroc.

Dar eu aș numi-o mai mult inspirație, pentru că dacă nu-și cumpăra bilet la loto, tatăl meu nu avea niciodată șansa să câștige ceva. Deci norocul și-l mai face și omul cu mâna lui, cam așa sună o vorbă autohtonă. 

Mai sus poți să citești un principiu în care cred cu tărie, și anume că dacă muncesc mai mult automat o să am și mai mult noroc. Tocmai despre ce vorbeam, norocul și-l mai face și omul cu mâna lui. Cum am spus și mai sus, depinde și în ce concursuri vă înscrieți. Detaliez totul mai jos.

Da, cam așa arată un concurs 100% fake. Partikip, partikip peste tot și un tolomac care se folosește de identitatea unei artiste consacrate din țara noastră dar și de naivitaea mai multor persoane, foarte multor persoane chiar, care nu știau în anul 2016 că o pagină oficială are bifa respectivă. O bifă albastră care atestă faptul că pagina aparține unui brand sau a unui artist și că pagina a fost verificată chiar de către cei de la Facebook. Cel mai des vedem că oamenii dau Iphone-uri, e la modă, se poartă.

La fel de naivi sunt și cei care dau like unei postări doar pentru că scrie în descriere că dacă nu dai like o să mori sau chestii de genul. Chiar am scris un articol pe această temă și puteți să-l găsiți AICI. Tot ce vreau să vă spun pe final este să acordați o atenție sporită fiecărui detaliu înainte de a participa la un concurs. Și să nu uitați că de cele mai multe ori norocul și-l face omul, nu vine din senin.

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.