Cu acest prim articol vreau să încep o serie faină. Să-i scot în față pe tinerii medieșeni care au fost la protest și care s-au gândit că e rost de schimbare. Cel mai mult am fost indignat de anumite afirmații precum ”au ieșit în stradă dar nu știu din ce motiv”, ”tinerii ăștia sunt doar niște golani prost informați” și multe altele pe care n-are rost să le mai amintim. Pentru primul articol al seriei am ales să stau de vorbă cu Sebastian Șoneriu. Apropo, înainte să mă acuzați de ”nepotism” sau orice altceva vreau să menționez că NU suntem rude. 🙂 Asta așa ca o completare… 😀

Văzând că tot mai mulți spun că tinerii au ieșit în stradă dar nu știu cu exactitate de ce fac lucrul acesta, l-am întrebat pe Sebastian care este motivul principal pentru care a ieșit să protesteze.

”Motivul principal al participării mele la prostest este nemulțumirea în legătură cu OUG 13”

Sebastian clasifică această ordonanță dată la ceas de seară ca pe o ”tentativă de furt” și mi-a mărturisit că atmosfera a fost una destul de tensionată tocmai din pricina faptului că toți cei prezenți la protest au fost foarte nemulțumiți de această ”tentativă de furt” dar totuși în cadrul grupului se putea remarca sentimentul de unitate.

L-am întrebat pe Sebastian dacă după toate aceste zile de protest, populația și-a atins obiectivul și mi-a spus următoarele:

”În principal protestul și-a atins obiectivul deoarece am reușit să arătăm că orașul nostru are o comunitate unită cu o sete continuă de dreptate. Pe plan politic însă,  toate aceste proteste n-au avut aceași reușită atingându-și doar parțial obiectivul deoarece au rămas aceeași „hoți”care o să profite de poziția lor politică.”

Pe final, Sebastian mi-a spus că o să iasă în stradă oricând o să fie nevoie pentru a-și arăta dorința puternică de schimbare în bine pentru România.

Acesta a fost prima parte a seriei ”Medieșeni la protest”. Dacă vrei să-mi spui și tu de ce ai fost ce părere ai despre protestele din ultimele zile și despre mobilizarea din orașul nostru, aștept să-mi trimiți un mail la adresa casian.soneriu@yahoo.ro sau un mesaj pe Facebook.

Sursa: Facebook

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.