Astăzi luăm la puricat ochelarii de la Revan Glasses. Cei de la Revan promit că o să te pui la somn fără interminabilele dureri de cap cunoscute de orice gamer sau antreprenor care stă la calculator mai mult de 2-3 ore pe zi. Mi-au ajuns vineri și de atunci stau lipit de ei sau mai bine zis ei stau lipiți de mine. Arată impresionant, dacă n-ai ști că-s pentru statul la calculator mai că i-ai lua la mare în vară sau la școală/muncă te dai important. 🙂

De ce să porți acești ochelari…

Într-o perioadă în care multă lume poartă mai degrabă ”ochelari de cal” eu îți propun să vorbim despre o pereche de ochelari de gaming și nu numai. Fac acest articol pentru că știu cât de importantă este sănătatea ochilor tăi. Și eu am probleme din cauza statului la calculator. Petrec zilnic câte 4-5 ore în fața PC-ului și asta desigur că nu este ok. Mă bucur însă că există și o soluție. De vineri port ochelarii de la Revan Glasses și văd o schimbare. Pentru mine personal cel mai important este că nu mai adorm cu dureri interminabile de cap din cauza luminii artificiale. Pe lângă acest aspect, ochelarii au un design interesant și sunt rezistenți. Coletul vine cu un toc elegant de culoare neagră precum cel din imaginea de mai sus plus o batistă pentru ochelari și normal, cea mai importantă piesă, ochelarii. Este important să fie eleganți și sincer le-am prezentat mai multor prieteni ochelarii fără a le spune că sunt special pentru gaming și majoritatea pur și simplu n-au crezut. Singurul lucru care te duce cu gândul la o sesiune de gaming este culoarea lentilelor și desigur, logo-ul companiei.

PREȚ…

Prețul chiar contează iar raportul calitate-preț este foarte bun. Cu 129 de lei poți avea acești ochelari care pe lângă faptul că-ți oferă o senzație interesantă, îți mai și protejează ochii. Spuneam că prețul este de 129 de lei dar poți să te bucuri și de o reducere de 15 lei dacă introduci codul CASIAN. Practic cei 15 lei pe care-i plăteai pentru transport îi economisești. 🙂

Caracteristici

  • Îți protejează sănătatea – Cred că asta este cea mai importantă caracteristică a acestor ochelari. Te protejează de lumina artificială care devine dăunătoare dacă ne forțăm ochii stând prea mult în fața monitorului. Factorul de protecție UV400 îți protejează ochii de stresul ocular și razele ultraviolete care tensionează ochii.
  • Sunt confortabili – Știu persoane care au ochelari de vedere clasici și care se plâng că au dat ”o căruță” de bani pe ei și nu sunt deloc confortabili. Personal cu acești ochelari am simțit o mică jenă la prima purtare dar după 15 minute în care i-am purtat încontinuu m-am acomodat cu ei. 
  • Materiale de înaltă calitate – Ei bine asta n-am observat-o doar la ochelari. Și tocul ochelarilor este din materiale de înaltă calitate și îmi place foarte mult că logo-ul celor de la Revan arată excelent pe toc. 
  • Unghi de vizualizare extrem de larg – Nu-s eu vreun gamer profesionist dar știu că asta-i important. Și nu-i important doar pentru gameri, în general e bine ca ochelarii să aibă unghiul de vizualizare larg. 

Mă gândesc că vrei informații suplimentare…

Dă click pe imaginea de mai jos sau intră pe www.revanglasses.ro pentru mai multe informații.

Așadar ochelarilor le ofer nota 10 pentru că arată bine, simt o schimbare în ceea ce privește statul la calculator, mai precis nu mai am dureri de cap și pot să adorm mai liniștit. Și prețul este unul foarte bun. Sincer, în primă fază când am văzut pagina de Facebook a celor de la Revan mă gândeam că prețul este de cel puțin 250-300 de lei dar din fericire prețul este chiar bun. Iar acest aspect nu trebuie deloc neglijat. Având în vedere că tot mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani se apucă de gaming și poate chiar vor să facă o carieră din asta mai ales că sunt tot mai multe concursuri de gaming și platforme precum Youtube și Twich încurajează jucatul pe calculator, prețul este important. Indiferent de vârstă, poți să econimisești 2-3 luni și să-ți cumperi acești ochelari.

Au și lentile…

N-am testat încă lentilele dar sunt eficiente pentru că dacă deja ai o pereche de ochelari clasici de vedere trebuie doar să atașezi lentilele respective. Nu uita că și aici se aplică reducerea de 15 lei dacă introduci codul CASIAN. Îți las mai jos informații suplimentare despre lentile și nu uita că dacă petreci mul timp în fața monitorului, televizorului, tabletei sau în fața telefonului, merită să cumperi ochelarii sau lentilele pentru că sănătatea ta este pe primul loc.

 

Acum că te-ai asigurat că-ți menții ochii sănătoși, îți urez spor la muncă! PS: Și gaming-ul e tot o muncă pentru cei pasionați. Vezi că au cei de la Revan și un e-book gratuit pentru gameri. Citește-l cu atenție și apoi ia o decizie. Vreau sau nu să am ochii sănătoși și sesiuni de gaming mai interesante? Cam asta-i întrebarea…

Aporpo, dacă deja ți-ai cumpărat ochelari sau lentile de la Revan, spune-mi într-un comentariu ce părere ai în legătură cu produsele lor.

 

 

 

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.