De câteva luni bune urmăresc zilnic activitatea lui Cătălin. Un tânăr de 30 de ani care și-a luat lumea-n cap și a început să cutreiere din stânga-n dreapta prin lume. Europa, Asia, America de Sud și mai urmează și alte locuri interesante. Însă un videoclip postat de Cătălin mi-a atras atenția în mod special. Mai precis un interviu în limba engleză. Cătălin a stat de vorbă cu un primar din Norvegia.

Face parte din ”PSD-ul lor” dar diferența este de la cer la pământ. Oare când vor da și Tări sau Dracnea asemenea răspunsuri? PS: Întrebare: Cam câți oameni politici din țara noastră vorbesc atât de bine limba lui Shakespare? 😀

Vizionare plăcută! 🙂

Nu uita să te abonezi la canalul BackPackYourLife dacă îți plac videoclipurile lui Cătălin și de ce nu, să-mi spui în secțiunea de comentarii ce părere ai în legătură cu interviul pe care poți să-l vezi mai sus.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.