Sunt tot mai multe discuții legate de faptul că Primăria Mediaș dorește să înfințeze Clubul Sportiv Municipal Mediaș. Acesta urmând să conțină șase secții printre care și secția de fotbal. Mai multe detalii despre CSM Mediaș pe site-ul celor de la Nova TV. Ca peste tot, și în acest caz părerile sunt împărțite chiar dacă personal cred că echipa de fotbal actuală este cea susținută de medieșeni, m-am gândit să fac un sondaj pe blog. Să vedem voi cam ce preferințe aveți, Gaz Metan sau CSM Mediaș?

Optarul celor de la Gaz Metan, Ionuț Buzean, care este și Consilier Local al orașului nostru a făcut o declarație în legătură cu acest subiect:

„CSM Medias va fi un club care nu va crea concurență cluburilor existente în oraș. Se va axa pe sporturile care sunt inactive în orașul nostru, sau care nu mai pot fi sprijinite financiar de actualii sponsori. Este normal ca administrația locală să ofere acest sprijin sportului medieșan. CSM va fi finanțat de la bugetul local și nu va fura niciodată sponsorii altor cluburi din oraș. S-a discutat foarte mult pe tema finanțării AS Gaz Metan. Nu există cadru legal prin care primăria Mediaș să sponsorizeze un club privat. Avem multe exemple în față, cu primari care au avut probleme cu legea tocmai din această cauză. Îmi doresc ca Gaz Metan să iasă din actuala situație, și voi face tot ceea ce depinde de mine în acest sens. Niciodată nu voi fi de acord cu un club care să fie adversarul Gazului, și nici nu sunt de acord cu cluburile clona, gen Acs Poli sau CSU Craiova. Deci clubul CSM Medias va fi focusat pe alte ramuri sportive decât cele existente în oraș”

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    2 comentarii

  1. laurentiu martie 21, 2017 at 8:04 pm Răspunde

    Cite jud vecine au echipe de fotbal in Liga 1? BV,AB HD,VL,AR,BH, ST,BN SV ,PN, BC,HR,PH si nu cred ca sint toate.Toate siar dori asa ceva .Asa un club se poate realiza renuntind la alte investiti ,pe cind la Medias nu sunt realizate investiti mult mai necesare. Foarte greu sa susti asa un club fara sponzori. Deci nu avem despre ce sa vorbim.

  2. ioan s martie 22, 2017 at 1:07 pm Răspunde

    Cred ca ar fi cel mai bine sa sustinem acest project fara a face o diferenta intre cele 2 cluburi.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.