Ieri a mai trecut un episod din ”eternul derby” care parcă nu mai este chiar așa de ”etern” precum era odată. 🙂 Ăștia micii cu salarii cât casa iar au călcat pe bec și nu doar că au ratat calificarea dar au primit 2 goluri absolut stupide de la doi jucători care de dimineață au fost la păcănele. Petre și Nistor și-au încercat norocul în cazino și apoi au mers să-i umilească pe FCSB-iști, cam așa s-ar descrie întâmplările de ieri.

Ok, au adus atacant, dar nu e totul rezolvat. Steaua doar aruncă mingi spre Alibec că poate poate scoate el un iepure din pălărie și salvează echipa. Dacă mă întrebați pe mine, FCSB nu merita să câștige la Mediaș după ce au făcut o repriză secundă de echipă mică. Am văzut tot ieri exemplul celor de la Real Madrid care în 10 oameni au revenit de la 3-1 și au câștigat un punct în duelul cu Las Palmas. Revenind la Steaua, poate că a expirat și soarele sau poate patronul nu mai are timp să facă primul 11, să analizeze jocurile etc…

Așadar vă întreb în acest articol care credeți că este problema FCSB-ului? După ce alegeți unul dintre răspunsurile de mai jos vă puteți argumenta răspunsul în secțiunea de comentarii.

 

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    2 comentarii

  1. Marius Cucu martie 2, 2017 at 1:51 pm Răspunde

    Este o culpă comună. Din păcate, cred ca DNA-ul este cel mai mare dusman. Multi au iesit din fotbal ca faceau manarii peste manarii. Oare de ce?

    • Casian martie 2, 2017 at 11:52 pm Răspunde

      Ca exemplu recent avem cele intamplate la Otelul Galati…

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.