Băieții de la Coca Cola au o campanie tare faină. Băieții care l-au făcut pe Moș Crăciun roșu vor acum să afle care o să fie următorul mare vlogger din România. Ce-i drept avem în oraș o comunitate faină de bloggeri dar personal aștept și primul vlogger din Mediaș care să iasă din anonimat. Din câte am înțeles, există în orașul nostru 1-2 poate 3 băieți care cochetează cu filmatul și editatul dar nu o fac la un nivel foarte ridicat.

PS: Dacă ești video-blogger sau vrei să te apuci în perioada următoare de vlogging în cel mai serios mod, lasă-mi un mesaj pe Facebook sau pe mail și mă ofer să te promovez cum știu eu mai bine. 😀 

Mai multe detalii despre campania celor de la Coca Cola găsești AICI.  Eu personal urmăresc în mod constant 3 vloggeri. Pe Mariciu, Cătălin de la BackPackYourLife și pe Costin Cocioabă. Dar uneori mă mai uit și la Mickey Hash sau Ilie Bivol. Însă primii 3 sunt favoriții mei. Creme de la creme pentru mine, chiar dacă nu au 500 de mii de abonați sau chiar mai mulți. Nu au grămezi de subscriberi dar au o comunitate faină și produc content de calitate. Pentru asta merită un big like. 🙂

Spune-mi în secțiunea de comentarii care este vlogger-ul tău favorit sau fă un top 3. De asemenea, m-ar interesa să știu și care este motivul principal pentru care te-ai apuca de vlogging. 

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.