Chiar dacă au încearcat și cei de la Facebook sau Instagram să-i copieze oarecum pe tovarășii de la Snapchat, cei din urmă rămân preferații adolescenților și așa o să rămână pentru o vreme. Mai ales că în scurt timp vor adăuga câteva lucruri noi. Iată despre ce este vorba:

  • Snapchat a lansat funcția World Lanses care cuprinde o serie de elemente 3D pe care le poți plasa oriunde dorești. Elementele 3D incluse în funcţia World Lenses pot fi mărite, micşorate şi pot fi plasate în spatele obiectelor. Mai nou o să poți planta și semințe, pur și simplu le arunci pe jos și florile vor crește în câteva secunde….how cool is that!!! 🙂 

Sursa: Știrizilnic.ro

  • Mai e o chestie importantă: Cei de la Snapchat scot acea bordură albă din jurul fotografiilor mai vechi din memorie. Asta-i o chestie folositoare în opinia mea și oarecum necesară. Au pus-o în practică și cei de la Instagram încă de la bun început și arată bine. 

Sursa: Techcrunch.com

Instagram începe să piardă teren dacă nu a pierdut deja cam mult în timp ce Facebook continuă în linia obișnuită iar Snapchat devine din ce în ce mai atrăgător pentru publicul țintă. Plus că încep să atragă și mediul de afaceri. Despre cum să-ți promovezi afacerea pe Snap găsești informații pe Google dar poate vom dezbate subiectul și pe blog într-o zi cu soare. Cât despre Twitter, eu zic că e mort și îmbălsămat…din păcate.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.