Fie că ne aflăm sau nu în proximitatea sărbătorilor pascale sau de Crăciun, cu toții ne dorim să fie curățenie deplină atât acasă cat și la locul de muncă. În sens mai extins, am dori să scăpăm de dăunători care ar putea să ne afecteze sănătatea. Astfel că, în ultima vreme, apelarea serviciilor unei companii pentru dezinsecție, dezinfecție sau deratizare este foarte importantă si tot mai des folosită. În România, în anul 2011, s-a înființat o societate care își dorește să ne scape de dăunători în principal. Firma are capital exclusiv romanesc, iar acest lucru poate doar să ne bucure. Societatea a știut să se impună pe piața de profil, astfel că într-un timp scurt a crescut și numărul persoanelor angajate.

Începând cu anul două 2014, în luna decembrie, compania Începe să activeze ca unitate protejata, iar după mai bine de un an primește și autorizația de funcționare a Secției DDD Profesional ca unitate protejată. Pe parcursul acestui timp, compania a știut să se implice activ și în viața comunității, astfel că nu mai puțin de 12 persoane cu dizabilități au fost angajate și integrate, cu contracte specifice gradului lor de handicap. Prin urmare, compania a oferit tuturor persoanelor cu dizabilități șansa să lucreze într-un mediu în care nu sunt discriminați, cum mai rar regăsim în România. Atitudinea firească a celorlalți angajați i-a făcut pe angajații cu dizabilități să prindă mai mult curaj și să dea randament mai mare.

DDD este firma ta de deratizare cu care ar trebui să colaborezi. Sunt multe avantaje dacă veți apela la serviciile companiei. Nu știu câți dintre voi știți, dar conform legii 448/2006 Societățile comerciale care au cel puțin 50 de angajați trebuie să angajeze persoane cu handicap în procent de cel puțin 4%. Compania DDD se implică activ în integrarea persoanelor cu dizabilități în mediul muncii, și orice societate comercială care dorește să o susțină poate încheia un parteneriat avantajos ambelor părți, iar persoanele cu handicap vor avea rezultate pozitive.

În cazul în care se dorește colaborarea cu Unitate Protejata trebuie ținut seama și de faptul că poate fi aplicată o reducere fiscală, care poate fi parțială sau totală. Acesta este unul dintre principalele argumente cu care intră în parteneriate societățile comerciale și compania DDD. De asemenea, există și transparență totală în ceea ce privește cheltuielile, astfel că toate sumele pentru persoanele cu handicap sunt folosite strict în scopul pentru care au fost alocate.

Compania DDD este partenerul de încredere la care poți apela, un partener care dă dovadă de seriozitate, de siguranță în raport cu colaboratorii săi, respectând strict litera legii. Persoanele cu handicap se vor implica activ în toate acțiunile întreprinse de companie și nu va fi afectată afacerea colaboratorilor în niciun caz de prezența dăunătorilor, atâta timp cat este încheiat un contract. Să nu uităm că serviciile de dezinsecție și deratizare sunt obligatorii pentru orice agent economic, din acest motiv compania DDD Stă tuturor la dispoziție în orice moment pentru ai ajuta în rezolvarea problemelor legate de dăunători. Mai multe detalii despre Compania DDD găsești atât pe site-ul lor cât și pe pagina de Facebook.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.