Începem o serie de toată frumusețea pe blog. O chestie pe care am decis să o numesc „Cu și despre fotbal.” Și ce prim invitat mai bun decât golgheterul din Liga 1, Azdren Llullaku. Faptul că este în continuare golgheterul campionatului nostru chiar dacă ultimul meci în care a evoluat în Liga 1 Orange a fost în 19 Decembrie într-un Gaz Metan – Astra 0-1 spune multe despre eficiența fostului jucător de la Gaz Metan dar și despre nivelul campionatului nostru. „Llullu” are 16 goluri și se află la 5 lungimi de Cristi Bud care a băgat-o în ațe de 11 ori. Având în vedere că mai sunt doar 3 etape din Play-off, șansele ca Llullaku să fie golgheter sunt foarte mari.

Dacă o să primesc titlul de golgheter în Liga 1 la finalul campionatului desigur că o să simt o satisfacție foarte mare dar trebuie să le mulțumesc și colegilor pentru că mi-au oferit foarte multe pase eficiente care m-au ajutat să ajung la acest număr de goluri. 

Am vorbit și despre Gaz Metan, despre posibilitatea de a-l revedea pe Azdren la un moment dat în tricoul alb-negru dar și despre cum stau lucrurile la Astana. Cum sunt colegii, cum este orașul…

Iubesc foarte mult echipa Gaz Metan iar la Mediaș mă simt ca acasă și desigur că dacă la un moment dat o să existe posibilitatea de a mă întoarce la Mediaș, o voi face. 

La Astana este bine, orașul este foarte frumos iar despre echipă trebuie să spun că avem un lot valoros și mă înțeleg bine cu toți colegii. Sunt mulți Balcanici aici și mă înțeleg bine cu ei. Mi-a fost ușor să mă integrez! 🙂 

În 24 Martie a avut loc la Palermo meciul dintre Italia și Albania. Azdren Llullaku a fost rezervă în meciul din calificările pentru Euro 2018 iar cum știam că Serie A este campionatul său favorit am vorbit puțin și despre această experiență.

Cu siguranță nu o să uit prea curând meciul cu Italia. A fost o partidă cu totul și cu totul specială pentru mine! 

Acesta este primul interviu din seria cu pricina. Dacă ai vreun mesaj pentru Azdren te rog să-l lași în secțiunea de comentarii de mai jos. Tot în comentarii aștept să-mi spui cu cine ai vrea să vezi un interviu despre fotbalul adevărat iar eu o să încerc să-ți fac pe plac. 🙂 See you next time!!! 😀

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.