Două dintre cele mai bune echipe din lume și-au dat întâlnire pe Bernabeu. Real Madrid a jucat cu un om în plus încă de la început, fanii și-au făcut datoria. Se anunța un meci de totul sau nimic, și așa a și fost până când câteva personaje misterioase au intervenit. E ca-n benzi desenate. Kassai și compania au furat lumina reflectoarelor. Și-a început nenea ăsta din Budapesta recitalul cu câteva decizii care i-au iritat pe fanii blancos dar de prin minutul 60 parcă s-au mai schimbat lucrurile. A început să fie băiat bun Kassai și nu-i displăcea deloc postura. Începe asediul, pac Ronaldo, pac Ronaldo, pac Ronaldo. Xabi și Lahm au oferit ultimul recital în lacrimi. Marcelo făcea meciul vieții iar Ronaldo mai băga 3 goluri în sacul ăla fără fund. Dar cine să observe? Toți ochii erau pe băiatul în galben cu 2 cartonașe la purtător.

Vidal a plecat ”roșu de furie” la cabine iar Neuer a fost nevoit să scoată de prea multe ori mingea din poartă și uite așa nemții s-au văzut învinși mai rapid decât se credea. Este o vorbă celebră în fotbal ”nu i-ai bătut pe nemți până când nu-i vezi plecând cu autocarul” sau ceva de genul, dar pe Bernabeu a fost execuție cu public. Kassai a fost decisiv și nu știu dacă merită să mai arbitreze prea curând în Champions League. Nici tovarășul Deniz Aytekin care a dat de pământ cu istoricul Barcelona-PSG nu prea mai are ce căuta pe lista UEFA vreo 2 ani. Dar nah, cine să fie atent și la asemenea detalii. Nemții au plecat și bătuți (la propriu) și cu banii luați (la figurat…cred).

Aștept Barcelona-Juventus să văd dacă Neymar, Messi, Suarez și restul lumii sunt capabili de un nou meci ca-n povești. Dacă o comit și de data asta atunci eu zic că n-are cine să-i oprească. În Primera e mai greu dar și-au făcut-o cu mâna lor. Oricum, dacă Allegri merge să bage autocarul în poartă pe Camp Nou atunci ”remontada” nu mai e atât de imposibilă. Pentru că sunt fan declarat al formației lui Luis Enrique, am și eu o rugăminte la UEFA. Nu-l mai lăsați odată pe Deniz să arbitreze pe Camp Nou? Că poate îi e dor de atmosfera de basm din Catalunia sau poate vrea să vadă și el coregrafia pregătită de fanii Barcelonei. Hai vă rog eu, nu cer prea multe. PS: Dacă tot l-au naturalizat pe Costa, spaniolii ar putea să mai facă două naturalizări. Să-l ia pe Kassai pentru meciurile celor de la Real și pe Deniz Aytekin pentru meciurile lui Messi & co. Așa ar merge totul mult mai ușor. #joke

Dacă ai vreun pronostic pentru meciurile de azi din Uefa Chmpions League lasă un comentariu mai jos. Se joacă Barcelona-Juventus și Monaco-Dortmund. Personal mi-ar plăcea să văd o finală Barcelona-Monaco. Merită și băieții lui Jardim o răsplată pentru ce fac acolo. Apropo, de ce Barcelona nu se uită și la Jardmin ăsta, poate merită și el o șansă, că la Monaco cam face minuni. Dar despre Jardim și Barcelona, într-un articol viitor. Peace 🙂 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.