Am văzut o campanie care mi-a plăcut din primul moment și am zis să pun și eu osul așa cum pot. Iubesc fotbalul și normal că nu mă putea lăsa rece campania desfășurată de Cristian Scutariu, blogger și jurnalist Pro Sport. Ajuta-i sa crească e botezată campania și este desfășurată cu scopul de a-i ajuta pe tinerii fotbaliști care nu au posibilități financiare să se dezvolte fotbalistic. Dar mai bine vă las aici un citat de pe blogul lui Cristi. Tot ce vreau să mai spun este că până acum au donat și câțiva jucători importanți pe care cu siguranță i-ai aplaudat sau înjurat la un moment dat. Vorbim aici despre Maxim, Benzar, Chipciu, Pârvulescu și alți câțiva oameni care au jucat meciuri importante în Liga 1.

“Luni am spus că îmi donez ghetele de fotbal cu care am jucat la Barcelona, la acțiunea Gillette prin care am ajuns la La Masia. Și v-am întrebat dacă știți un copil fără posibilități financiare care joacă fotbal și care ar avea nevoie de ele. Din fericire, ați știut! Din păcate, am primit mult prea multe mesaje și am o singură pereche de ghete.

Am primit mesaje de la puști care joacă fotbal și care nu au bani de ghete. Am primit poze de la ei cu ghetele rupte, lipite cu scoci, cu care încă joacă. Am primit recomandări de a ajuta copii care strâng alocații pentru o pereche nou de ghete. Am primit mesaje în care copii de 10-12 ani mă rugau să îi aleg pe ei pentru că ar fi prima lor pereche de ghete profi. Din păcate, cum spuneam, acum nu am mai mult decât perechea asta.

Așa că am nevoie de ajutorul vostru. Știu că sunt cu mult peste 100.000 de oameni care citesc în fiecare lună blogul ăsta, mulți dintre ei fotbaliști sau oameni din jurul fotbalului. Sunt oameni de presă, oameni din top management, oameni care au puterea financiară să mă ajute să strâng bani pentru a oferi copiilor ăstora o șansă. Serios acum, o pereche de ghete precum cea pe care o ofer eu nu e scumpă, costă 230 de lei, dar realitățile financiare ale țării în care trăim ne arată că banii ăștia sunt o avere pentru mulți.

Revin. Concret: vreau să organizez o strângere de fonduri pentru cel puțin o lună de zile, fonduri cu care să cumpăr ghete pentru tinerii talentați fără posibilități financiare. De găsirea lor mă ocup eu, de la voi am nevoie de bani. Pentru început eu voi mai cumpăra o pereche de ghete și voi încerca să găsesc un magazin care să-mi ofere o reducere dacă voi cumpăra mai multe perechi.”

Vă las aici conturile astea: 

RO23INGB0000999902853364 – în LEI

RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

La ING Bank, pe numele Cristian Scutariu.

Aici nu este vorba despre Gazeta Sporturilor sau ProSport, nu este vorba nici despre ce jurnalist sportiv simpatizezi mai mult. Nici măcar despre un FCSB-Dinamo sau Barcelona-Real Madrid. Este vorba numai și numai despre viitorul unor tineri care s-ar putea ca în 10-20 de ani să ne scoată în stradă cum au auzit că au scos și Popescu sau Hagi în stradă o țară întreagă. Fotbalul primează, haideți să lăsăm rivalitățile la o parte și să ne gândim să facem o faptă bună. Pentru moment am ales să contribui prin scrierea acestui articol dar promit că la un moment dat o să donez o sumă de bani și/sau 1-2 perechi de ghete. Voi puteți să contribuiți cu un simplu share sau puteți trece la nivelul următor. Aveți detalii mai sus. :d

#Sharemasiv

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.