La începutul acestei săptămâni am fost invitat la Cafeneaua Publică. Un eveniment organizat de Primăria Mediaș cu ocazia Săptămânii Naționale a Voluntariatului. Am vorbit cu elevi de liceu dar și tineri de gimnaziu. Subiectul general a fost voluntariatul. Majoritatea celor prezenți la The Place au fost pro acțiunilor de voluntariat și mulți dintre ei mi-au spus chiar că au de gând să se înscrie în Consiliul Local al Tinerilor odată cu trecerea la liceu.

Mă bucur că am avut ocazia să schimb păreri, să văd cum gândesc ceilalți. Am întâlnit băieți care au planuri mari pentru viitor, vor să ajungă ingineri IT la Cluj sau București și știu încă de pe clasa a 7-a să lucreze în Photoshop sau Sony Vegas. Eu la 13 ani mă jucam FIFA și Counter-Strike! Asta așa ca o paranteză. 🙂 

Despre Biblioteca Vie

Pentru al doilea an consecutiv sunt Carte Vie în cadrul Bibliotecii. Am fost și ieri prezent la Primăria Mediaș unde timp de două ore am vorbit despre blogging, jurnalism online și social media cu liceeni sau chiar cu o grupă de copilași de pe clasa a 3-a de la școala maghiară din Mediaș. 😀

Dacă ai vreo curiozitate legată de blogging, jurnalism online, fotbal, social media atunci te aștept și astăzi la Primăria Mediaș. Ai timp să mă citești de la ora 16:00 până la 18:00, așadar te aștept.

Felicitări organizatorilor și la cât mai multe activități de acest gen! 😀

Foto: ispi.org

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.