Miercuri, 5 iulie, „Caravana Eu Sunt 12“ se va afla în municipiul Mediaș, cel de-al 20-lea oraș din turneul național care include 26 de orașe medii și mari din România. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 14.00 în Piața Corneliu Coposu și se adresează tuturor medieșenilor care doresc să experimenteze răcorirea și fotbalul.

Cele două camioane din cadrul turneului vor oferi o experiență reală de gheață, remorca unuia dintre ele devenind un frigider imens, iar în cel de-al doilea camion participanții se vor bucura de o experiență de realitate virtuală – VR. În camionul de gheață, pe lângă degustări, medieșenii vor avea parte de scurte filme de prezentare, însoțite de show de lumini și lasere.

De asemenea, elementele interactive ale evenimentului constau în competiții pe terenul gonflabil de fotbal , fiind amplasată și o poartă mecanică, cu un portar care va avea poza lui Bogdan Stelea, unde medieșenii pot primi premii dacă reușesc să înscrie cât mai multe goluri.

Pe tot parcursul desfășurării „Caravanei Eu sunt 12“, participanții pot câștiga mingi, mănuși de fotbal cu autograf al vedetelor, precum și alte obiecte oferite de organizatori.

Eu sunt 12

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.