Am tot căutat în ultima vreme o firmă care să ofere servicii web de calitate superioară. Am analizat foarte bine prețurile, portofoliul și istoricul mai multor firme și într-un final am decis să merg pe mâna celor de la Claus Web pentru site-ul celui mai nou proiect personal. Mă bucur să constat că am făcut alegerea corectă și acum am un site stabil din toate punctele de vedere. Vizitatorii site-ului meu sunt satisfăcuți de viteza de încărcare a site-ului meu iar eu la rândul meu mă simt mult mai în siguranță acum că știu că site-ul meu este pe mâini bune și sunt ferit de atacuri cibernetice, de altfel tot mai frecvente în ultima perioadă în Europa.

Prețul contează…

Da, prețul contează. Mai atunci când ești un antreprenor la început de drum sau mai mult, când ești un blogger care încă nu a avut ocazia să scrie vreun advertorial sau să colaboreze cu vreun brand important. Dar la Claus Web am constatat un lucru important. Aceștia se bazează pe niște principii foarte sănătoase prin care reușesc să atragă clienți. Într-un fel sau altul se pun în locul tânărului antreprenor la început de drum care are resurse financiare limitate și nu uită că la un moment dat și ei au fost în aceași situație, cel puțin asta mi-au arătat mie prin grila de prețuri de pe site-ul lor. Dacă ești un blogger talentat și muncitor sau un antreprenor plin de idei, poți ”să-ți scoți” investiția într-un timp foarte scurt. Altfel investiția în aceste servicii de calitate nu o să te usture la buzunar.

Primești asistență din partea echipei Claus Web

Ei bine asta este foarte foarte important. La începuturile mele în blogosferă, știam câte ceva despre cum să public un articol, cum să pun etichete, cum să jonglez cât de cât cu o temă free pe un site cu legătură wordpress.com dar atunci când a trebuit să cumpăr domeniu, găzduire și să instalez wordpress-ul pe primul meu site profi, am fost total în ceață. Probabil că și tu ai trecut sau o să treci prin același lucru, tocmai de aceea este foarte important să primești asistență din partea echipei lor de profesioniști. Astfel, ei o să te ajute să găsești cel mai bun pachet pentru site-ul tău și apoi o să-ți instaleze în mod gratuit platforma wordpress pe site. Astfel tu economisești mai mulți bani și cel mai important în acest caz, economisești TIMP.

Trebuie să alegi calitatea

Bun, am vorbit până acum despre partea financiară, despre siguranță și sprijin garantat. Per total asta înseamnă calitate. Iar în această sferă de servicii, calitatea este primordială. Atunci când ai un portofoliu atât de impresionant precum cel deținut de băieții de la Claus Web, este cert că au livrat de fiecare dată servicii de calitate. Nu poți să supraviețuiești în acest domeniu dacă nu oferi cele mai bune servicii. La cea mai mică greșeală ești taxat imediat și riști să pierzi zeci de clienți extrem de importanți. Sper că te-am ajutat să iei cea mai bună decizie! 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.