Pentru mulți dintre medieșeni, ieri a fost ziua în care Delia a concertat în oraș. Pentru mine însă a fost marea zi a finalei Uefa Champions League. Și sincer, chiar dacă am susținut-o pe Juve (ca fan al Barcelonei) nu-mi pare rău că am stat acasă să mă uit la meci cu bolul de chipsuri și paharul de suc în față.

A fost destul de multă lume la concertul de ieri. Sunt conștient totuși de faptul că nu toată lumea a mers pentru Delia. Prietenii mi-au spus că și Direcția 5 și Alina au cântat excelent. Însă na, Delia era capul de afiș. Din câte știu, în luna August urmează să concerteze Carla’s Dreams în oraș. Personal cred că o să fie mult mai multă lume atunci. În primul rând este acest miraj „Carla’s Dreams pentru prima data in oras” plus ca este in August, concediu pentru toata lumea…

Edit: Carla’s Dreams a mai fost in Medias anul trecut. Dar acesta o sa fie primul concert Carla’s in aer liber la Medias, cu intrare libera. Mersi ca m-ai atentionat, Sara! 🙂 

Te invit să răspunzi sondajului de mai jos dar dacă ai ales să te uiți la finala UCL atunci spune-mi în secțiunea de comentarii ce concluzii ai tras în urma meciului de la Cardiff.

[socialpoll id=”2444802″]

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

  2 comentarii

 1. Sara iunie 4, 2017 at 4:22 pm Răspunde

  Carla’s a mai fost in orasul nostru. Un mini recital la o terasa..

  • Casian iunie 4, 2017 at 4:28 pm Răspunde

   Ai dreptate! O sa rectific. Mersi ca mi-ai amintit.
   Un concert in fata primariei cu intrare libera nu a facut inca in orasul nostru. 😀

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.