Tradiția continuă. După ce i-am interveviat pe Sergiu Lazăr și Silvia Sas, acum a venit rândul Sandrei Danciu să ne spună câte ceva despre CLT și nu numai. Nu mai sunt multe de spus. Bucurați-vă de interviu și desigur, un rând de mulțumiri Sandrei pentru amibilitatea de a-mi răspunde la o serie de întrebări. Ce a ieșit vedeți mai jos! 😀

  1. Descrie-te in cateva cuvinte. Cine este Sandra Danciu?

Cred că e oarecum devreme să definesc concret cine sunt, deși, pentru mulți, Sandra Danciu este, în acest an, olimpică națională la trei discipline iar acum, primar al tinerilor medieșeni. Dincolo de diplome, „sunt ceea ce sunt”, și anume un cumul de experiențe care mi-au dezvoltat ambiția, perseverența, uneori chiar orgoliul, dar, în genere, puterea.

  1. Care sunt pasiunile tale?

Consider că ori de câte ori se discută despre pasiuni, se strecoară în listă și hobby-uri sau activități la care luăm parte monoton, dezinteresat doar pentru ca lista să fie cât mai lungă, să părem cât mai pasionați (sau poate pasionali). Este cu adevărat inspirațional, motivant să privesc cum cineva își urmează pasiunile, însă când vine vorba despre mine, îmi pare că atât literatura, cât și engleza sau dezbaterile sunt simple interese. Dacă mă voi reîntoarce cu aceeași plăcere la ele peste zeci de ani, le voi putea numi pasiuni.

Sandra Danciu – Primar CLT

  1. Care este proiectul principal al CLT-ului?

În actualul mandat, CLT nu are și nu va avea un „proiect principal”, ci va fi dominat de un scop. Cred că societatea actuală tinde să uite undeva pe drum scopul, motivul pentru care s-a pus în mișcare, în primul rând. Tocmai de aceea îmi propun ca, la finalul celor doi ani, să fi militat pentru o finalitate setată ca o provocare și al cărei ecou sa trezească ceva în conștiința medieșenilor, nu doar să fi făcut – așa cum auzim zilnic – de dragul de a face.

  1. La ce inovatie te-ai gandit pentru mandatul tau?

Inovația CLT-ului va veni, cred eu, din atitudine. Este imposibil ca atunci când schimbarea vine din interior și e adânc înrădăcinată în ceea ce suntem ca și Consiliu și, implicit, în ceea ce sunt eu, să nu se reflecte și la exterior. Mediașul e pregătit să oglindească și altceva decât neajunsuri, iar noi suntem… de ajuns.

  1. Descrie pe scurt echipa din cadrul CLT-ului

CLTiștii s-au descris singuri, întrucât le-am cerut asta, spunând că sunt ambițioși, devotați, creativi… modești, evident. E întotdeauna dificil să pui o etichetă unui grup atât de mixt, dar ai mei cred că sunt absolut imposibil de catalogat în alt fel decât unici.

  1. Cum ai caracteriza Mediasul intr-un cuvant?

Mediaș este „acasă” atât pentru mine, cât și pentru mii de alți oameni. Spun „oameni” pentru că Mediașul este, de fapt, însuflețit și cu adevărat definit de cei ce-l animă, nu doar de aceia care-l populează, de cifre și adjective oarecare.

  1. Te-ai gandit deja la ce o sa faci dupa terminarea liceului?

Cum spuneam, mă ghidez adeseori în funcție de un scop, nu doar parcurg calea și aștept sa-mi găsesc unul pe parcurs. Prin urmare, tot ceea ce fac astăzi precede oarecum un plan: sa urmez Facultatea de Drept, să activez ca voluntar, să forțez o schimbare.

Acesta a fost interviul, între timp noi o să stăm cu ochii pe CLT pe toată perioada mandatului. Mult succes echipei de tineri voluntari. 🙂

 

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.