Eram astăzi într-un magazin din Mediaș și la un moment dat văd că ”pică” electricitatea. Au început băncile să facă gălăgie, iar electricitatea a continuat, ai lumină, n-ai lumină și tot așa. Ajung acasă, aprind calculatorul dar după două minute se resetează. Iarăși curentul. Mă gândesc băi, nu-i problemă, se mai întâmplă. Dar cred că într-o zi de vreo 8 ori a picat electricitatea iar unele persoane n-au curent acum la ora 21 și 35 de minute curent de pe la 18-19. Am zis că-s o persoană înțelegătoare. Nu mă zbat prea mult dacă pică lumina o singură dată pe lună. Dar să riști să-ți ”moară” calculatorul, televizorul sau frigiderul deja este prea mult. Știu vecini care acum câțiva ani tot în urma unei pane de curent și-au pierdut majoritatea electrocasnicelor.

Mă gândesc spre exemplu dacă eram într-un restaurant italienesc elegant și la un moment dat ”pica” lumina. Parcă în același timp cu electricitatea îmi pierea și pofta de mâncare. Să pice lumina de vreo 6-7 deja e prea mult. Te mai enervezi și tu. 😀 Am citit pe Nova TV că atât în Vitro cât și în Gura Câmpului sunt oameni care încă nu au electricitate. Nu știu la ce oră o să revină curentul. Eu mă bucur cel puțin că nu mai risc să rămân fără calculator sau frigider.

Chiar am auzit astăzi în centrul orașului că se vorbea despre Ceaușescu. Că pe vremea aia era ceva obișnuit, cât de obișnuit poate să fie așa ceva. Se făcea și legătura dintre Iohannis și pana de curent, că e pană de curent pentru că Iohannis se pregătește să investească un nou guvern. Sau că e un blestem din partea lui Pomohaci pentru ca oamenii să nu mai vadă cum e acuzat de mai multe chestii în direct la Acces Direct. Interesant, ce să zic! 🙂

Voi ce părere aveți în legătură cu acest subiect?

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.