Am un PC bun dar parcă nu e tocmai ce trebuie în anul de grație 2017. Adică o să folosesc în continuare PC-ul pentru a juca un meci de FIFA când am timp sau pentru a edita un videoclip mai lung dar caut ceva portabil. Să pot lucra din tren sau de la terasă, mai ales acum că a venit și vara. Desigur că m-am gândit să-mi caut un laptop. La un moment dat o să-mi cumpăr ceva de la Apple dar până atunci mă asex pe laptop-uri ale căror raport calitate-preț să fie unul ok.

Mă gândesc să merg pe mâna unui laptop de la Acer. Îmi par laptopuri bune atât pentru business cât și pentru un joc, așa mai de relaxare. E nevoie și de asta uneori. Cineva îmi spunea să încerc să mă feresc de laptop-uri până când nu o să cumpăr ceva de la Apple sau Microsoft pentru că o să se strice relativ într-un timp destul de scurt. Nu-mi pare totuși cel mai puternic argument. Spun asta pentru că am alternativa de a cumpăra piese de pe IT Premium.

Am mai avut acum vreo 5 ani un notebook, e o idee mai mic decât un laptop și a ”trăit” destul de mult. Vreo 3 ani. Eu am fost mulțumit de el. Pe vremea aia tot ce conta era să pot intra pe Facebook și să pot juca Counter Strike 1.6 și FIFA 2007. Dar acum totuși mi-am schimbat obiectivele. :)) Era și timpul! 😀 Apropo, dacă ești specialist în tainele laptopurilor, atunci spune-mi recomandă-mi în secțiunea de comentarii de mai jos un laptop. Mulțumesc anticipat! 🙂

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

  2 comentarii

 1. Teofil Gavril iulie 3, 2017 at 4:39 pm Răspunde

  Si eu tocmai caut unul si am gasit ceva greu, da greu la kile 🙂 insa am dat in cautarea mea de un Acer ce m-a ispitit in caz ca nu vrei neapărat nou: https://www.olx.ro/oferta/vand-laptop-acer-aspire-17-3-profesionaltools-ID8L7sL.html

  • Casian iulie 3, 2017 at 7:06 pm Răspunde

   Arata chiar bine acest Acer.
   Multumesc frumos pentru sugestie! 😀

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.