Am scris zilele astea despre laptopuri, despre cafele sau despre călătorii. Într-un mod abosul firesc, a venit timpul să scriu și despre fațete dentare. Că doar au și ele importanța lor în viața noastră. Avem nevoie de dinți sănătoși și cât mai bine protejați, așadar în zilele noastre sunt la modă fațetele dentare. Dacă până acum câțiva ani fațetele dentare reprezentau un lux de care doar vedetele puteau profita, iată că acum vedem prețuri accesibile la mai toate clinicile dentare. În primul rând trebuie să stabilim ce sunt fațele dentare și la ce sunt bune acestea.

Cei de la artimplant.ro ne spun că fațetele sunt suprafețe foarte subțiri realizate integral din ceramică, ce sunt lipite cu un adeziv special pe suprafața din exterior a dinților. Am găsit și o listă interesantă. ”5 motive pentru care să alegeți fațetele dentare”

  1. Puteți să obțineți un Hollywood Smyle într-un timp foarte scurt! 
  2. Puteți căpăta încredere în dumneavoastră și în zâmbetul dumneavoastră
  3. Pentru că puteți să aveți dinți albi toată viața fără a mai opta pentru albirea dentară
  4. Pentru că nu necesită șlefuirea agresivă a dinților dumneavoastră! 
  5. Pentru că sunt foarte rezistenți!

Acum na, nu știu dacă am tocmai nevoie să mă plimb prin cartier cu un Holyowood Smyle la purtător dar totuși, fiecare argument este destul de solid. Personal îmi place partea legată de încrederea în sine dar și de faptul că scapi de albirea dentară despre care am înțeles că este destul de dureroasa, acum nu știu, nu e ca și cum sunt dentist în timpul liber sau sunt vreun om pasionat de acest domeniu.

Dacă aveți fațete dentare nu uitați să-mi spuneți în secțiunea de comentarii ”ce și cum”.

Best regards! 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.