Recent am împlinit 18 ani și m-am gândit că e pe undeva normal să-mi scriu obiectivele pe blog. Totuși, încep o nouă viața. 😀 Dacă nu ești informat în legătură cu obiectivele mele pentru următorii 10 ani înseamnă că nu o să poți pune geană pe geană vara asta. Așadar, să purcedem! 🙂

  • În primul rând îmi încerc ”norocul” în afaceri! Cadesa Marketing și Blogonyou sunt proiectele mele de suflet dar totuși blogul rămâne și el foarte important pentru mine. 
  • ȘCOALA DE ȘOFERI! Ăsta-i un ”must have” în zilele noastre. Adică ai nevoie de carnet cam peste tot. Am ales să merg pe mâna celor de la Driver Expert. Sper să fie bine ca să nu fie rău, cum spune Hagi. 
  • BAC – Încă nu m-am decis dacă la facultate dar BAC-ul este prioritar. În schimb sunt autodidact și perfer să dau banii pe cărți, materiale video/audio și cursuri online despre marketing, vânzări, business etc… De ex. zilele trecute mi-am cumpărat două cărți foarte faine. ”Marketing-ul online”, carte despre care am auzit de la Aniela Deby și ”Clienții nu-mi dau pace” despre care am citit pe site-ul lui Lorand Soares Szasz. 
  • Pe de altă parte vreau să încep și un proiect despre fotbal. O continuare a unui dosar de presă pe care l-am făcut la școală la orele domnului Ion Mihai Ionescu. Mulțumiri speciale pe această cale lui Bogdan Socol, Ion Alexandru, Mihai Mironică, Gabriel Boștină, Ionel Dănciulescu, Ionuț Buzean, Daniel Muscă (Daninho) și Alexandru Ion (Malaezu). Dacă doriți să vedeți ce-a ieșit, aștept un mesaj pe Facebook și vi-l trimit. 😀 
  • Vreau să călătoresc, să văd locuri noi și să cunosc persoane noi! Dar asta probabil că ne dorim cu toții deci nu e ceva special…

Cam asta e. Bine, poate c-ar mai fii câte ceva dar despre toate astea o să citiți într-un viitor articol de pe blog. Apropo, vreau să ajung și pe Camp Nou la un moment dat. Știți din articolele despre Champions League că sunt Barcelonist. Și sunt chiar mândru de asta! 😀 N-am pretenția să dau ochii cu Messi sau Neymar că știu că-i imposibil dar măcar să văd cum arată cel mai frumos stadion din lume (pentru mine). Mai vreau să fac ceva și pentru Mediaș. Mă bate de mult timp acest gând. Încă analizez bine opțiunile și sper ca la un moment dat să pot realiza ceva concret pentru acest oraș.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.